proxector
Inicio
Temáticas
Antropoloxía social
Arquitectura, enxeñaría civil, construción e urbanismo
Arquivística, biblioteconomía e documentación
Artes plásticas, deseño, música e danza
Bioloxía
Ciencia política e da administración
Ciencias biomédicas
Ciencias da educación
Ciencias económicas e empresariais
Comunicación audiovisual e xornalismo
Dereito
Ecoloxía
Enfermaría
Enxeñaría agroalimentaria e forestal
Enxeñaría da enerxía, a materia e os procesos
Enxeñaría informática, electrónica e das telecomunicacións
Enxeñaría mecánica e dos transportes
Farmacia, tecnoloxía farmacéutica
Filoloxía e lingüística
Filosofía
Física
Fisioterapia e medicina deportiva
Historia
Matemáticas
Medicina humana
Proxectos de enxeñaría
Psicoloxía e ciencias do comportamento
Publicidade e mercadotecnia
Química
Socioloxía
Traballo social
Veterinaria
Xeografía física
Xeografía humana e turismo
Temáticas
Antropoloxía social
Ver todo. 35
Arquitectura, enxeñaría civil, construción e urbanismo
Ver todo. 30
Enxeñaría da construción. 5
Enxeñaría do terreo, topografía, xeodesia. 4
Enxeñaría e infraestruturas dos transportes. 3
Proxectos arquitectónicos. 3
Urbanismo e ordenación do territorio. 2
Artes plásticas, deseño, música e danza
Ver todo. 54
Artes plásticas. 10
Cine. 13
Debuxo lineal e deseño. 5
Historia da arte e estética. 7
Música. 21
Bioloxía
Ver todo. 239
Bioloxía animal e zooloxía. 63
Bioloxía celular e histoloxía. 10
Bioquímica e bioloxía molecular. 15
Botánica. 39
Fisioloxía vexetal. 4
Microbioloxía e parasitoloxía. 33
Paleontoloxía e antropoloxía física. 1
Xenética. 27
Ciencia política e da administración
Ver todo. 14
Ciencias biomédicas
Ver todo. 163
Anatomía. 7
Cirurxía e ortopedia. 5
Farmacoloxía terapéutica e toxicoloxía. 17
Hixiene e saúde pública. 36
Medicina clínica, diagnose de patoloxías. 54
Medicina legal e forense. 1
Nutrición. 18
Ciencias da educación
Ver todo. 32
Didáctica da expresión corporal. 4
Didáctica da expresión musical. 7
Didáctica da lingua e literatura. 2
Didáctica das ciencias experimentais. 2
Didáctica das matemáticas. 2
Didáctica e organización escolar. 2
Métodos de investigación e diagnóstico en educación. 1
Ciencias económicas e empresariais
Ver todo. 26
Economía aplicada. 7
Economía financeira e contabilidade. 1
Historia e institucións económicas. 6
Organización de empresas, recursos humanos e prevención de riscos. 7
Comunicación audiovisual e xornalismo
Ver todo. 10
Dereito
Ver todo. 10
Dereito administrativo. 1
Dereito civil. 1
Dereito constitucional. 3
Dereito penal. 3
Ecoloxía
Ver todo. 91
Enfermaría
Ver todo. 10
Enxeñaría agroalimentaria e forestal
Ver todo. 66
Enxeñaría agroforestal. 27
Produción animal e acuicultura. 19
Produción vexetal. 12
Química agrícola. 5
Tecnoloxía de alimentos. 9
Tecnoloxías do medio ambiente. 2
Enxeñaría da enerxía, a materia e os procesos
Ver todo. 16
Enxeñaría de minas. 1
Enxeñaría eléctrica. 1
Enxeñaría química. 6
Máquinas e motores térmicos. 2
Enxeñaría informática, electrónica e das telecomunicacións
Ver todo. 22
Ciencia da computación e intelixencia artificial. 8
Electrónica. 1
Linguaxes e sistemas informáticos. 1
Teoría do sinal e as telecomunicacións. 1
Enxeñaría mecánica e dos transportes
Ver todo. 10
Enxeñaría aeroespacial. 1
Enxeñaría dos transportes. 3
Enxeñaría mecánica e dos procesos produtivos. 3
Farmacia, tecnoloxía farmacéutica
Ver todo. 26
Filoloxía e lingüística
Ver todo. 91
Filoloxía galego-portuguesa. 71
Filoloxía hispánica. 2
Filoloxía románica. 1
Lingüística xeral. 3
Teoría da literatura e literatura comparada. 1
Tradución. 2
Filosofía
Ver todo. 12
Filosofía, moral, ética. 2
Historia do pensamento. 6
Física
Ver todo. 84
Astronomía e astrofísica. 36
Electromagnetismo. 6
Física aplicada. 2
Física atómica, molecular e nuclear. 1
Física teórica. 4
Física xeral. 1
Óptica. 3
Fisioterapia e medicina deportiva
Ver todo. 12
Historia
Ver todo. 75
Arqueoloxía. 18
Historia antiga. 7
Historia contemporánea. 33
Historia medieval. 11
Historia moderna. 4
Prehistoria. 1
Matemáticas
Ver todo. 109
Álxebra. 14
Estatística e investigación operativa. 22
Xeometría e topoloxía. 17
Medicina humana
Ver todo. 143
Pel. 4
Sistema cardiovascular. 8
Sistema dixestivo. 13
Sistema esquelético locomotor. 4
Sistema linfático e endócrino. 6
Sistema nervioso e neurolóxico. 61
Sistema respiratorio. 6
Sistema xenitourinario. 7
Proxectos de enxeñaría
Ver todo. 4
Psicoloxía e ciencias do comportamento
Ver todo. 60
Metodoloxía das ciencias do comportamento. 2
Personalidade, avaliación e tratamentos. 9
Psicobioloxía. 5
Psicoloxía básica. 4
Psicoloxía evolutiva e da educación. 5
Psicoloxía social. 7
Química
Ver todo. 66
Química analítica. 5
Química inorgánica. 3
Química orgánica. 6
Socioloxía
Ver todo. 26
Traballo social
Ver todo. 5
Veterinaria
Ver todo. 38
Animais de compañía. 4
Bovinos e grandes ruminantes. 7
Caprinos, ovinos e pequenos ruminantes. 1
Especies exóticas. 1
Xeografía física
Ver todo. 119
Climatoloxía e meteoroloxía. 48
Hidroloxía. 20
Oceanografía. 17
Xeoloxía. 47
Xeografía humana e turismo
Ver todo. 9
Tipo
Audio (3)
Imaxe (6)
Presentacións (1)
Vídeo (1111)
Lingua
Galego (1102)
Portugués (233)
Ensino
Secundario (932)
Universitario (795)
Especiais
Mulleres que abriron fendas
Escolma de matemáticas
Quecemento global
Montes e montañas: un tesouro de Galicia
Oceanografía e biodiversidade mariña
Divulgación agropecuaria
Educación para mellorar o futuro
As dúas caras do estrés
Un Universo abraiante
Catástrofes ambientais no mar
ADN: As letras coas que se escribe a vida
O tempo, o clima e a auga
Día da Lingua Materna
Virus, epidemias e vacinas
Tarsy Carballas
Filtro avanzado
Que é Proxector?
Inicio
/ Temáticas /
Enxeñaría agroalimentaria e forestal
Enxeñaría agroalimentaria e forestal
66 total
[ciencia]
Do 1 ao 36 de 66
#bioloxía
#ecoloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Abandono do rural e perda da biodiversidade en Galicia
Incorporación a Proxector: 16 / 3 / 2023
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Técnicas de poda forestal en frondosas
Incorporación a Proxector: 17 / 2 / 2023
#bioloxía
#ciencias biomédicas
#ecoloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Comer peixe, na súa xusta medida
Incorporación a Proxector: 2 / 2 / 2023
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Poda de castiñeiro para froito
Incorporación a Proxector: 23 / 1 / 2023
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Técnicas de poda forestal en coníferas
Incorporación a Proxector: 14 / 12 / 2022
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
25 anos cos montes veciñais
Incorporación a Proxector: 28 / 11 / 2022
#ecoloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#enxeñaría da enerxía, a materia e os procesos
Conversas co ecoloxismo: Ramón Varela Díaz
Incorporación a Proxector: 25 / 11 / 2022
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#xeografía física
Cambio climático e sistema alimentario
Incorporación a Proxector: 20 / 11 / 2022
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Plantación de frondosas
Incorporación a Proxector: 18 / 11 / 2022
#ecoloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Iniciación aos hortos urbanos ecolóxicos
Incorporación a Proxector: 18 / 11 / 2022
#bioloxía
#ciencias biomédicas
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#xeografía física
Gastro(E)Ciencia. Análise científica do produto galego
Incorporación a Proxector: 3 / 11 / 2022
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Produción e cultivo de plantas ornamentais
Incorporación a Proxector: 19 / 10 / 2022
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Introdución á poda de exemplares xuvenís de castiñeiros de froito
Incorporación a Proxector: 6 / 10 / 2022
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Como determinamos a textura do solo?
Incorporación a Proxector: 29 / 9 / 2022
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Que é a certificación PEFC?
Incorporación a Proxector: 18 / 7 / 2022
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Que produce o cheiro da terra mollada?
Incorporación a Proxector: 4 / 7 / 2022
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
Esqueletos a escena!
Incorporación a Proxector: 4 / 7 / 2022
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Razas autóctonas de Galicia
Incorporación a Proxector: 28 / 6 / 2022
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
O mapa da lingua, persoal e intransferible
Incorporación a Proxector: 27 / 6 / 2022
#ecoloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#química
O futuro está no asombroso tesouro agochado nos refugallos!
Incorporación a Proxector: 27 / 6 / 2022
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
Máis aló dunha cunca de leite
Incorporación a Proxector: 27 / 6 / 2022
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
As vacas comen máis que herba?
Incorporación a Proxector: 20 / 6 / 2022
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Entre luz e sombra
Incorporación a Proxector: 6 / 6 / 2022
#ecoloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Unha nova forma de restaurar a biodiversidade da Terra: desde o ceo
Incorporación a Proxector: 12 / 5 / 2022
#bioloxía
#ciencias biomédicas
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Do acuario ao laboratorio
Incorporación a Proxector: 9 / 5 / 2022
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#física
#química
Materiais celulósicos para a eliminación de contaminantes en augas
Incorporación a Proxector: 7 / 3 / 2022
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
Vacas leiteiras e benestar animal: É a produción ecolóxica unha alternativa?
Incorporación a Proxector: 1 / 2 / 2022
#ecoloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
#xeografía física
Canto contribúe o gando vacún de carne en Galicia ao cambio climático?
Incorporación a Proxector: 9 / 1 / 2022
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
Intrusos na panza
Incorporación a Proxector: 5 / 12 / 2021
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#química
Determinación de ferro en viño por espectroscopia de absorción atómica con chama
Incorporación a Proxector: 2 / 12 / 2021
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Índice de tecnificação da pecuária no estado de Goiás – Brasil
Incorporación a Proxector: 22 / 11 / 2021
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Os SES: cando os seres humanos nos decatamos de que formabamos parte da natureza
Incorporación a Proxector: 22 / 11 / 2021
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
Da granxa ao prato: o papel das feromonas na produción cunícola
Incorporación a Proxector: 22 / 11 / 2021
#arquitectura, enxeñaría civil, construción e urbanismo
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Posta en valor de especies forestais de crecemento en Galicia e promoción da madeira na construción
Incorporación a Proxector: 12 / 11 / 2021
#bioloxía
#ecoloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Contralume
Incorporación a Proxector: 12 / 11 / 2021
#ciencias biomédicas
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#química
Que coñecemos dos alimentos procesados?
Incorporación a Proxector: 15 / 12 / 2019
1 a 36 de 66
>
>>