Enxeñaría agroalimentaria e forestal

79 total

Do 1 ao 36 de 79

A certificación forestal e a comunidade de montes

Aumentar o rendemento do millo, é posible?

O enxeñeiro agrícola David Vilacoba Vieito explícanos nesta charla (36´ 45´´) cales son os factores que inflúen no rendemento do millo, diferenciando ...

Día do Científico Galego 2008-2012

Comer ovos dispara o noso colesterol?

Poda de calidade. Parte II

Poda de calidade. Parte I

Pan con masa nai: máis saudable e saboroso?

Gastro(E)Ciencia. Análise científica do produto galego

Viticultura de precisión, mito ou realidade?

A variación do perfil de ácidos graxos no leite de bovino

«Pan Galego» con garantías

A imperiosa necesidade de mantermos os animais libres de antibióticos

O eucalipto, unha árbore maldita?

Impacto económico da Vespa velutina na apicultura

Abandono do rural e perda da biodiversidade en Galicia

Técnicas de poda forestal en frondosas

Comer peixe, na súa xusta medida

Poda de castiñeiro para froito

Técnicas de poda forestal en coníferas

25 anos cos montes veciñais

Conversas co ecoloxismo: Ramón Varela Díaz

Cambio climático e sistema alimentario

Plantación de frondosas

Iniciación aos hortos urbanos ecolóxicos

Produción e cultivo de plantas ornamentais

Introdución á poda de exemplares xuvenís de castiñeiros de froito

Como determinamos a textura do solo?

Que é a certificación PEFC?

Que produce o cheiro da terra mollada?

Esqueletos a escena!

Razas autóctonas de Galicia

O mapa da lingua, persoal e intransferible

O futuro está no asombroso tesouro agochado nos refugallos!

Máis aló dunha cunca de leite

As vacas comen máis que herba?

Entre luz e sombra