Produción animal e acuicultura

21 total

Do 1 ao 21 de 21

A variación do perfil de ácidos graxos no leite de bovino

A imperiosa necesidade de mantermos os animais libres de antibióticos

Esqueletos a escena!

Razas autóctonas de Galicia

Máis aló dunha cunca de leite

As vacas comen máis que herba?

Do acuario ao laboratorio

Vacas leiteiras e benestar animal: É a produción ecolóxica unha alternativa?

Canto contribúe o gando vacún de carne en Galicia ao cambio climático?

Intrusos na panza

Índice de tecnificação da pecuária no estado de Goiás – Brasil

Da granxa ao prato: o papel das feromonas na produción cunícola

Por que hai mareas vermellas?

Como funciona unha batea?

Galicia no lombo da balea

Mareas vermellas

Prevención de riscos laborais en explotacións de gando vacún

Correctas prácticas de muxidura

O control de calidade na explotación de vacún de leite

Recovery Blood: instalación e dispositivo para transformar sangue en fariña

Na procura dunha vaca de leite que se adapte a ecolóxico