#ciencias biomédicas
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
A imperiosa necesidade de mantermos os animais libres de antibióticos
Incorporación a Proxector: 14 / 6 / 2023
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
Esqueletos a escena!
Incorporación a Proxector: 4 / 7 / 2022
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Razas autóctonas de Galicia
Incorporación a Proxector: 28 / 6 / 2022
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
Máis aló dunha cunca de leite
Incorporación a Proxector: 27 / 6 / 2022
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
As vacas comen máis que herba?
Incorporación a Proxector: 20 / 6 / 2022
#bioloxía
#ciencias biomédicas
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Do acuario ao laboratorio
Incorporación a Proxector: 9 / 5 / 2022
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
Vacas leiteiras e benestar animal: É a produción ecolóxica unha alternativa?
Incorporación a Proxector: 1 / 2 / 2022
#ecoloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
#xeografía física
Canto contribúe o gando vacún de carne en Galicia ao cambio climático?
Incorporación a Proxector: 9 / 1 / 2022
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
Intrusos na panza
Incorporación a Proxector: 5 / 12 / 2021
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Índice de tecnificação da pecuária no estado de Goiás – Brasil
Incorporación a Proxector: 22 / 11 / 2021
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
Da granxa ao prato: o papel das feromonas na produción cunícola
Incorporación a Proxector: 22 / 11 / 2021
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Por que hai mareas vermellas?
Incorporación a Proxector: 5 / 6 / 2019
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Como funciona unha batea?
Incorporación a Proxector: 29 / 5 / 2019
#ciencias económicas e empresariais
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#historia
Galicia no lombo da balea
Incorporación a Proxector: 1 / 12 / 2018
#bioloxía
#ciencias biomédicas
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Mareas vermellas
Incorporación a Proxector: 10 / 10 / 2017
#arquitectura, enxeñaría civil, construción e urbanismo
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#enxeñaría da enerxía, a materia e os procesos
#enxeñaría mecánica e dos transportes
Prevención de riscos laborais en explotacións de gando vacún
Incorporación a Proxector: 23 / 3 / 2017
#ciencias biomédicas
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Correctas prácticas de muxidura
Incorporación a Proxector: 21 / 3 / 2017
#ciencias biomédicas
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
O control de calidade na explotación de vacún de leite
Incorporación a Proxector: 21 / 3 / 2017
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#enxeñaría da enerxía, a materia e os procesos
Recovery Blood: instalación e dispositivo para transformar sangue en fariña
Incorporación a Proxector: 15 / 2 / 2017
#bioloxía
#ciencias biomédicas
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Na procura dunha vaca de leite que se adapte a ecolóxico
Incorporación a Proxector: 14 / 2 / 2017