Subtítulo:

Semana de la cocina gallega en Barcelona

Entidade editora:
Lugar:
Barcelona
País:
España
Inicio:
1990
Dirección
Isabel Paz
Colaboración
Fernando de la Peña
Fernando Paz
Pura Salceda
Periodicidade:
Anual
Idioma:
Castelán
Formato:
30 x 21 cm.
Extensión:
Variable entre 54 e 88 páxinas
Contido:
Revista editada durante a semana de cociña galega en Barcelona, pola Sociedade gastronómica Mareusa, co obxectivo de informar sobre as actividades realizadas na mesma e da entidade organizadora. Inclúe artigos, case sempre relacionados con Galicia e a súa gastronomía, e unha sección de bibliografía, que contén unha selección de libros sobre diferentes aspectos da vida e da cultura galega: economía, turismo etc.
Ilustracións:
Abundantes. Fotografías de sociedade e, sobre todo, de paisaxes e de productos gastronómicos.
Publicidade:
Abundante, a maioría dos anuncios están relacionados coa gastronomía, moitos deles de produtos galegos. Tamén aparece publicidade da Xunta de Galicia e do Concello de Barcelona.
Depósito dos fondos:
Consello da Cultura Galega. .

Fondos dispoñibles no Consello da Cultura Galega:
1995
1996
2000
2001
2002
2005
2006
2007