#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Control parasitario no cultivo de ourizos de mar
Incorporación a Proxector: 22 / 1 / 2025
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
A viabilidade de novos ingredientes para pensos de rodaballo
Incorporación a Proxector: 11 / 11 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Grao en Enxeñaría Agrícola e Agroalimentaria
Incorporación a Proxector: 11 / 11 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
A optimización da alimentación das especies criadas en acuicultura
Incorporación a Proxector: 29 / 10 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Grao en Enxeñaría Forestal e do Medio Natural na USC
Incorporación a Proxector: 22 / 10 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Sistema de rega por goteo
Incorporación a Proxector: 4 / 10 / 2024
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
A biotecnoloxía no rural galego
Incorporación a Proxector: 19 / 9 / 2024
#bioloxía
#ecoloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Descubrindo a madeira
Incorporación a Proxector: 24 / 7 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Como podar unha hortensia
Incorporación a Proxector: 3 / 7 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Como reproducir a planta do amorodo
Incorporación a Proxector: 29 / 5 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Como facer un bancal de aromáticas en espiral
Incorporación a Proxector: 2 / 5 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
Ecografía en modo Doppler
Incorporación a Proxector: 16 / 4 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#historia
Pasado e presente dos montes galegos
Incorporación a Proxector: 16 / 4 / 2024
#ciencias económicas e empresariais
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Fiscalidade e negocios: como as decisións sociais e fiscais afectan ao teu negocio
A economista e asesora fiscal Mónica Martínez Gigirín fala nesa charla (24´ 26´´) de fiscalidade e negocios, centrándose concretamente en como as deci...
Incorporación a Proxector: 10 / 4 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Como facer un enxerto de estela
Incorporación a Proxector: 2 / 4 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
O caderno dixital e as novas restricións na xestión das explotacións
A enxeñeira agrónoma Diana Freijeiro Lorenzo fálanos neste charla (22´ 59´´) dos cambios lexislativos que afectan ao caderno dixital e á xestión das e...
Incorporación a Proxector: 2 / 4 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Como facer un enxerto de púa en coroa
Incorporación a Proxector: 25 / 3 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Mellorar a calidade da herba, é posible?
A enxeñeira agrónoma Ana Rama Andrade explícanos nesta charla divulgativa (35´) como mellorar a calidade da herba, entendendo a “calidade” desde tres ...
Incorporación a Proxector: 25 / 3 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
A sala de espera desespera
Nesta charla divulgativa (37´ 58´´) Víctor Manuel López Rodríguez, veterinario da cooperativa Seragro, fálanos, desde a perspectiva do benestar animal...
Incorporación a Proxector: 19 / 3 / 2024
#ciencias da educación
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
A certificación forestal e a comunidade de montes
Incorporación a Proxector: 12 / 3 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Aumentar o rendemento do millo, é posible?
O enxeñeiro agrícola David Vilacoba Vieito explícanos nesta charla (36´ 45´´) cales son os factores que inflúen no rendemento do millo, diferenciando ...
Incorporación a Proxector: 12 / 3 / 2024
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#farmacia, tecnoloxía farmacéutica
#física
#matemáticas
#medicina humana
#química
#xeografía física
Día do Científico Galego 2008-2012
Incorporación a Proxector: 20 / 2 / 2024
#ciencias biomédicas
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Comer ovos dispara o noso colesterol?
Incorporación a Proxector: 20 / 2 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Poda de calidade. Parte II
Incorporación a Proxector: 24 / 1 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Poda de calidade. Parte I
Incorporación a Proxector: 24 / 1 / 2024
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Pan con masa nai: máis saudable e saboroso?
Incorporación a Proxector: 17 / 1 / 2024
#bioloxía
#ciencias biomédicas
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#xeografía física
Gastro(E)Ciencia. Análise científica do produto galego
Incorporación a Proxector: 23 / 11 / 2023
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
A variación do perfil de ácidos graxos no leite de bovino
Incorporación a Proxector: 31 / 10 / 2023
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
«Pan Galego» con garantías
Incorporación a Proxector: 19 / 6 / 2023
#ciencias biomédicas
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
#veterinaria
A imperiosa necesidade de mantermos os animais libres de antibióticos
Incorporación a Proxector: 14 / 6 / 2023
#bioloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
O eucalipto, unha árbore maldita?
Incorporación a Proxector: 18 / 4 / 2023
#ciencias económicas e empresariais
#ecoloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Impacto económico da Vespa velutina na apicultura
Incorporación a Proxector: 11 / 4 / 2023
#bioloxía
#ecoloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Abandono do rural e perda da biodiversidade en Galicia
Incorporación a Proxector: 16 / 3 / 2023
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Técnicas de poda forestal en frondosas
Incorporación a Proxector: 17 / 2 / 2023
#bioloxía
#ciencias biomédicas
#ecoloxía
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Comer peixe, na súa xusta medida
Incorporación a Proxector: 2 / 2 / 2023
#enxeñaría agroalimentaria e forestal
Poda de castiñeiro para froito
Incorporación a Proxector: 23 / 1 / 2023